Gunilla kommer till Litterära Konsulters monter F01:54

Stavningen i titeln Kraftvärk är ingen slump. Gunilla har skrivit en fantastisk bilderblädderbok om utmattning. Om att vara på väg mot eller ha gått in i den berömda väggen och om hur det är möjligt att ta sig därifrån.

Med hjälp av text, dikter och ordbilder, aforismer och teckningar gör hon det osynliga synligt. Det som annars bara känns och upplevs inom oss.

Det är ovanligt att närma sig utmattning på det här kombinerade visuella, lyriska, analytiska och faktiskt lite busiga sättet. Man har liksom – roligt … När jag hade läst och bläddrat mig igenom Kraftvärk, så hade jag en stark känsla av hopp och av att det finns en farbar väg när vi – du och jag – är som tröttast. Det gäller bara att hitta den. Vägen. Men den finns där.

Kraftvärk var verkligen en av de absolut roligaste och mest annorlunda böcker jag har varit manusutvecklare för. Gunillas sätt att förmedla kunskapen och problematiken om utmattning är unik och sant innovativ. Det är bara att titta på bilden här nedan så får du en försmak.

Så kom och lyssna på Gunilla Rombo när hon pratar om boken! Jag intervjuar henne om tillkomsten och om varför den blev sådan den blev. Och förstås om vad som hände sen.

Boken kommer att finnas att köpa hos oss i montern. Gunilla signerar efter presentationen.

Mer om Gunilla

På bokmässan den 23/9 kan du passa på att träffa Gunilla även i Visto Förlags monter.

Läs mer om Gunilla och boken här:

Visto Förlag