Precis hur svårt som helst kan jag intyga. Särskilt om man som jag är sprungen ur femtitalet och har uppdaterat min tekniska mognad i små steg. Gradvis liksom. Börjat försiktigt med papper och penna, sedan ett stort kliv till skrivmaskin utan suddknapp…

Så här: Först ska man hitta ett bra system för att bygga sin hemsida. Lära sig hur det fungerar. Använda det smart. Ramla ner i alla grävda och ogrävda gropar en stackars vilsen hemsidesbyggare kan ramla i. Klättra upp, borsta av dammet och börja om från början…

Sen är det innehållet. Några små krav som ska uppfyllas, som att läsaren ska få veta mer om mina tjänster och hur jag jobbar. Pedagogiskt så att en blivande författare blir en liten liten smula klokare och helst mycket gladare.

Men nu så: Mitt nya skyltfönster mot världen är klart! Välkommen att se dig omkring. Jag hoppas att du hittar något som passar dig och ditt skrivande, Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev så riskerar du inte att missa något! Länk hittar du längst ned på den här sidan.

 

Tillbaka till bloggen