Sensommar och tid att ta sommarens skrivande till nästa nivå! Många använder sommaren till skrivande, går kurser eller skriver för egen maskin. De lediga dagarna ger den där extra friden och utrymmet för kreativiteten att flöda fritt. Och nya idéer för nästa projekt poppar upp rätt som det är.
Känner du igen dig? Om du gör det så får du ett par erbjudanden här som gör det lättare att komma vidare.

Manusutveckling eller lektörsläsning
Du får 10 % rabatt på båda tjänsterna. Alla detaljer om vad de innehåller och vad de kostar hittar du under fliken Tjänster här på hemsidan.

Lektörsläsning light
Det är inte alltid man vill ha en så fullständig genomlysning av manus som en vanlig lektörsläsning innebär. Du kanske funderar över något specifikt område som du vill ha hjälp med. En sådan enklare genomgång hjälper jag dig gärna med, men då behöver jag veta mer om ditt manus och vad du behöver.

Synopsissamtal
När du har fått en romanidé men behöver hjälp att testa den för att utveckla den, så erbjuder jag synopsissamtal. En diskussion runt tematik, dramaturgiskt tänk, att skapa spänning, karaktärer och allt annat som du funderar över.

Antingen tar vi diskussionen direkt utifrån din idé – eller så förbereder du samtalet med en kortare synopsis som jag kan gå igenom i förväg. Formen för din input spelar inte så stor roll, det räcker med några nedkastade tankar eller punkter.

Ett sådant samtal är givande eftersom det ger dig chansen att fundera och ställa följdfrågor. Du kommer garanterat att ha fått nya och intressanta perspektiv efter diskussionen!

Erbjudande
– Diskussion ca 1 timme för 500 kronor.
– Idéutkast i förväg och ca 1-1,5 timmes påföljande diskussion för 1.000 kronor.

Vad just du behöver
Det vet bara du. Hör av dig så pratar vi vidare om det.

Boka före 15 oktober
Det gäller för alla erbjudanden ovan. När du bokar kommer vi överens om ungefärlig tid för manusleverans.

Välkommen att höra av dig!